UPDATE Roata unui TIR încărcat cu 20 de tone de azotat de amoniu a explodat în Timiş. Pericolul a fost înlăturat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile au intrat în alertă după ce roata camionului plin cu azotat a explodat
Autorităţile au intrat în alertă după ce roata camionului plin cu azotat a explodat

Autorităţile din Timiş au intrat în alertă, joi la prânz,  după ce roata unui TIR ncărcat cu 20 de tone de azotat de amoniu, substanţă care a provocat explozia din Beirut, a explodat şi a luat foc.

UPDATE: Circulaţia în zonă a fost reluată. 

UPDATE: Potrivit ISU Timiş, la camionul încărcat cu azotat de amoniu a izbucnit, totuşi, un incendiu care „s-a manifestat la o roată de pe puntea spate a remorcii”.  „La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi 12 pompieri. Incendiul a fost stins. Încărcătura nu a fost afectată. Pompierii au asigurat zona şi au verificat încărcătura pentru a evita orice pericol. Urmează a se stabili cauza care a dus la producerea incendiului”, a transmis ISU Timiş, 

UPDATE: Potrivit Poliţiei Timiş, TIR-ul încărcat cu  azotat de amoniu a făcut explozie la roata din spate dreapta în timp ce se deplasa pe DN69, dinspre Timisoara spre Arad. „Nu a luat foc roata, a iesit doar fum. Pompierii şi Politia sunt la faţa locului. Traficul a fost deviat”, a transmis IPJ Timiş. 
***
Camionul a luat foc la intersecţia DN59 cu DJ 692, în zona localităţii Sânandrei. Mai multe echipaje de poliţie au luat măsura izolării perimetrului. Pompierii intervin pentru stingerea incendiului.  Circulaţia este oprită total.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite