Un timişean se prefăcea că este mut ca să fure din locuinţe

Un timişean se prefăcea că este mut ca să fure din locuinţe

arhivă Adevărul

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Chevereşu Mare, a fost arestat de poliţişti după ce a furat 1.100 de lei de la o pensionară. Chevereşeanul se prefăcea că este mut ca să poată cerşi în oraşul Sânnicolau Mare. După ce încerca uşile caselor, acesta intra în cele lăsate descuiate şi îşi însuşea bani sau obiecte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tehnica a funcţionat aproape perfect în cazul locuinţei bătrânei din Sânnicolau, unde hoţul a intrat de mai multe ori. Ultima dată, bărbatul a găsit portofelul acesteia, în care se afla suma amintită, pe care a sustras-o şi apoi a cheltuit-o în diferite baruri.

După ce pensionara a depus plângere la poliţie, hoţul a fost căutat şi prins în satul Saravale, unde obişnuia să-şi facă veacul. Chevereşeanul are acum dosar penal pentru furt calificat, iar cercetările continuă pentru a se stabili dacă lista infracţiunilor comise de acesta nu este mai lungă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările