Un tânăr urcat pe un acoperiş pentru mici reparaţii a murit inexplicabil: „A spus că a lucrat neîntrerupt peste 17 ore”

Un tânăr urcat pe un acoperiş pentru mici reparaţii a murit inexplicabil: „A spus că a lucrat neîntrerupt peste 17 ore”

Pompierii ISU Timiş au coborât de pe acoperiş trupul neînsufleţit al tânărului decedat pe acoperiş FOTO Daniel Dancea

Incident dramatic într-un bloc de locuinţe, unde o proprietară l-a chemat pe un tânăr să facă o mică reparaţie la acoperiş. În timp ce era pe acoperiş, tânărului i s-a făcut rău. Până  la sosirea ambulanţei, tânărul a decedat, cauzele fiind încă necunoscute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 29 de ani din Gorj, mutat în Timişoara, a murit luni după-amiaza, pe acoperişul unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, acolo unde s-a urcat pentru a face mici reparaţii la acoperişul afectat de furtuna din 17 septembrie. Tânărul a fost solicitat pentru a face lucrarea de o proprietară de la etajul superior al clădirii. Femeia a povestit că tânărul şi fratele său au mai lucrat la acoperişul clădirii în urma furtunii din 17 septembrie, iar acum l-a solicitat pe tânăr pentru a face mici retuşuri.

Proprietara a mai relatat că la scurt timp după ce tânărul s-a urcat pe acoperiş a auzit un oftat şi, din parcare, l-a văzut pe tânăr întins pe acoperiş. Un tânăr de la un apartament învecinat a povestit că s-a urcat pe acoperiş pentru a-l ajuta pe tânăr, care s-a stins sub ochii lui. „Când am ajuns la el, încă avea ţigara aprinsă. A mai respirat de trei ori şi a murit”, a relatat tânărul.

Pompierii sosiţi la faţa locului după ce au fost alertaţi prin numărul de urgenţă 112 au constatat încă pe acoperiş că tânărul nu mai are puls. După ce l-au dat pe tânăr jos, echipajul de pe ambulanţă a făcut manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

Potrivit unuia dintre membrii echipei de intervenţie, la prima vedere, tânărul nu părea să fie rănit, primele indicii arătând că i s-a făcut rău. Femeia la solicitarea căreia s-a urcat tânărul pe acoperiş a declarat că l-a luat pe tânăr cu maşina, iar în drum spre casă acesta s-ar fi plans că este foarte obosit. „A spus că a lucrat peste 17 ore una-ntruna”, le-a spus femeia pompierilor care au intervenit. La faţa locului a sosit şi un echipaj de Poliţie, care a declanaşat o anchetă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările