Un tânăr de 22 de ani, reţinut după ce a turnat benzină pe o vecină şi i-a dat foc. Femeia a ieşit din bloc în flăcări şi a murit la spital din cauza rănilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia incendiată a ajuns la spital în stare foarte gravă FOTO Shutterstock
Femeia incendiată a ajuns la spital în stare foarte gravă FOTO Shutterstock

Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut pentru tentativă de omor, fiind acuzat că a turnat a turnat benzină pe o vecină şi i-a dat foc. Iniţial, vecinii au spus că femeia are probleme psihice şi s-ar fi autoincendiat.

UPDATE Tânărul care şi-a incendiat vecina a mai fost reţinut în iulie 2020 după ce a agresat-o pe femeie. Ulterior, în august 2020, a fost trimis în judecată pentru loviri şi alte violenţe, dosarul fiind pe rolul Judecătoriei Timişoara.   

UPDATE Femeia a murit la spital din cauza rănilor foarte grave. Cel mai probabil, acuzaţia de tentativă de omor adusă studentului care i-a dat foc va fi schimbată într-una mai gravă ca urmare a decesului victimei.

***

O femeie din Timişoara a ajuns la spital cu arsuri pe 98 la sută din suprafaţa corpului după ce a fost incendiată de un vecin în vârstă de 22 de ani. Incidentul a avut loc marţi, când femeia a ieşit din bloc arzând ca o torţă şi strigând că a incendiat-o-o un vecin.

Vecinii au spus despre femeie că ar avea probleme psihice, iar în trecut ar fi mai încercat să se sinucidă. Ancheta a scos, însă, la iveală că victima avea dreptate, fiind incendiată de un vecin care a turnat a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc, folosind o brichetă.

Potrivit surselor „Adevărul”, în urma cercetărilor tânărul de 22 de ani a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind anchetat pentru tentativă de omor. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite