Un primar care a învelit maşina primăriei în folie de carbon se laudă pe Facebook cu poze în slip: „Eu şi prin sat umblu la bustul gol”

Un primar care a învelit maşina primăriei în folie de carbon se laudă pe Facebook cu poze în slip: „Eu şi prin sat umblu la bustul gol”

Primarul din Coşteiu (judeţul Timiş) face furori cu pozele postate pe Facebook

Unul din cei mai „trendy” primari din Timiş este edilul din Coşteiu, Petru Carebia. În vârstă de 49 de ani şi trecut de prima tinereţe, edilul încearcă să ţină pasul cu moda, iar pentru a se lăuda cu acest lucru primarul pune pozele pe Facebook. Poza care îi poate face invidioşi pe mulţi este aceea în care primarul apare într-o cămaşă roz, decupată la mâna pe care este ceasul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un primar controversat după ce a trecut prin PC şi PNL, iar în prezent este în PSD, edilul din comuna timişeană Coşteiu este pe placul localnicilor, care l-au ales la ultimele alegeri primar pentru a patra oară. Pe localnici din Coşteiu nu pare să îi deranjeze nici pozele pe care primarul din Coşteiu le pune pe Facebook.

Profilul primarului din Coşteiu îl prezintă pe edil la mare, dar şi aşezat pe un scaun care pare a fi un exponat dintr-un muzeu. Edilul este pasionat şi de selfie-uri. O astfel de imagine, în care primarul apare alături de fiica sa, a devenit virală pe internet, anul trecut, dându-l de gol pe edilul care s-a dus la mare, cu maşina primăriei. E vorba de un Duster pe care primarul l-a învelit în folie de carbon.

„Perla” pozelor de pe profilul de Facebook al lui Carebia este, însă, o fotografie în care edilul apare într-o cămaşă roz, decupată la mâneca stângă, acolo unde se poartă ceasul. Pentru ca ceasul de dimensiuni mari şi lăsat la vedere de decupajul cămăşii, primarul ţine mâna pe piept. „E un ceas obişnuit de un milion jumate (n.r. 150 de lei). Nu sunt colecţionar de ceasuri de nu ştiu care”, a declarat edilul, care consideră că pozele de pe Facebook nu afectează imaginea lui sau a comunei.

„Cetăţenii nu mi-au spus nimic. Am şi eu dreptul la viaţă privată ca fiecare. Nu cred că am pus ceva pe poze ca să strig imaginea comunei sau a mea”, a spus primarul care a spus că pentru cetăţeni sunt mai importante realizările sale decât pozele de pe Facebook. „Eu umblu în bustul gol şi pe motoretă prin sat când mă duc la vreun şantier sau unde am treaba. Nu m-am născut în costum. Nu ştiu ce e aşa de imortant dacă eu sunt la mare în pantaloni scurţi. Cred că imaginea ar fi afectată dacă nu ar fi nimic în sat. Cred că lumea nu a ajuns în 2016 nu din greşeală. Realizările contează, nu o poză în care eşti cu cămaşă sau fără. Unii care nu te văd bine oricum ai fi făcut. Rezultatul alegerilor spune dacă sutn din greşeală primar sau am făcut ceva”. 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările