Un prim-procuror a demisionat din funcţie la un an după câştigarea concursului pentru post. Cum explică gestul

Un prim-procuror a demisionat din funcţie la un an după câştigarea concursului pentru post. Cum explică gestul

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj a demisionat din funcţie FOTO redesteptarea.ro

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj renunţă la funcţia de conducere câştigată prin concurs pentru a se muta la Timişoara pe un post de execuţie.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, Lavinia Rus, şi-a dat demisia din funcţie, la un an şi două luni de la preluarea funcţiei ca urmare a câştigării concursului organizat de Consiliul Superior al Magistraturii. Lavinia Rus a câştigat concursul pentru funcţia de prim-procuror în iunie 2018, concurând de una singură după ce prim-procurorul în funcţie, Dan Cristian Tătar, nu s-a înscris la concurs pentru un nou mandat.

În şedinţa din 17 septembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a luat act de demisia din funcţia de prim – procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj a Laviniei Rus, care se va întoarce de la 1 octombrie pe postul de execuţie de la Parchetul Judecătoriei Timişoara. Contactată de „Adevărul”, Lavinia Rus nu a oferit detalii despre motivele care au stat la baza deciziei de a demisiona din funcţie. „Sunt în principal aspecte personale. Mă bucur că am reuşit să cunosct atâţia oameni şi în timpul scurt să facem lucruri împreună şi să modernizăm activitatea noastră pentru cetăţenii acestui municipiu unde eu am trăit jumătate din viaţă”, a declarat Lavinia Rus, care a mai spus că nu regretă pasul făcut atunci când a preluat conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: