Un om al străzii a fost arestat după ce a fost prins la furat în camera de corpuri delicte a Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj

Un om al străzii a fost arestat după ce a fost prins la furat în camera de corpuri delicte a Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj

Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj FOTO lugojinfo.ro

Un om fără adăpost din Lugoj a fost arestat preventiv după ce ar fi încercat să fure din camera de corpuri delicte a Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj.Un om fără adăpost din Lugoj a fost arestat preventiv după ce ar fi încercat să fure din camera de corpuri delicte a Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătorii au dispus arestarea preventivă a unui bărbat de 40 de ani din Lugoj, persoană fără adăpost, pentru tentativă de furt calificat. Bărbatul, venit în Banat din zona Moldovei, a fost prins în noaptea de sâmbătă spre duminică în camera de corpuri delicte a Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, unde ar fi încercat să fure mai multe bunuri. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, Dorel Ursulescu, a declarant că bărbatul, a intrat în sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj spărgând un geam, a fost surprins în camera de corpuri delicte de un jandarm. Bărbatul fără adăpost ar fi încercat să fure mai multe bunuri. Surse judiciare au declarat că spargerea de la Parchetul Judecătoriei Lugoj a avut ca scop distrugerea mai multor documente, dar această variantă nu a fost confirmată.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: