Un nou incendiu soldat cu deces, în Timiş. Tragedia vine la două zile după un alt incendiu devastator

Un nou incendiu soldat cu deces, în Timiş. Tragedia vine la două zile după un alt incendiu devastator

Casa în care a murit bărbatul din Ghilad FOTO ISU Timiş

La doar două zile de la un incendiu de pe strada Constantin Brâncoveanu, în care un om a murit carbonizat, pompierii ISU Timiş au fost chemaţi să intervină în cazul unui alt incendiu în care un bărbat a murit carbonizat. De această dată, incendiul a avut loc în localitatea Ghilad.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat, încă neidintificat, a murit carbonizat într-un incendiu izbucnit marţi la o casă din localitatea timişeană Ghilad. Pompierii ISU Timiş au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea incendiului. ISU a intervenit cu un ofiţer şi 10 subofiţeri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Deta. SVSU Ghilad a intervenit, de asemenea, cu trei persoane. Din păcate, pentru un bărbat care se afla în casă nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind găsit carbonizat. Pompierii au reuşit să stingă focul şi fac cercetări pentru a stabili cauzele incendiului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: