Un individ din Timiş a violat o femeie şi a filmat toată scena odioasă. Cum l-au prins poliţiştii după ce s-a lăudat cu fapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
suspecti viol fetita de 10 ani Braila

Dovadă incontestabilă împotriva unui individ din judeţul Timiş judecat pentru viol furnizată chiar de inculpat: bărbatul a filmat perversiunile la care şi-a supus victima şi a trimis imaginile unui prieten.

Individul are 50 de ani şi este din localitatea timişană Bulgăruş.

Faptele de care este acuzat s-au petrecut pe 23 octombrie 2019, când bărbatul a violat o femeie după ce a snopit-o în bătaie. Individul şi-a filmat perversiunea şi a început apoi să se laude la un prieten. I-a trimis şi dovada pe WhatsApp.

Destinatarul e martor în dosar, iar înregistrarea video probă incontestabilă a faptelor sale. 

În decembrie anul trecut, când Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânicolau Mare a decis trimiterea sa în judecată în stare de arest, individul a făcut contestaţie la acestă decizie.
 

În ianuarie 2020 şi-a retras contestaţia, căci, între timp, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare într-un alt dosar penal (independent de cel pentru viol).

„Inculpatul contestator invederează că, de fapt, nu a dorit să formuleze această contestaţie şi că cel mai probabil nu a înţeles despre ce este vorba; arată că, între timp, a fost condamnat definitiv la 5 ani închisoare şi că doreşte să-şi retragă prezenta contestaţie”, se arată în considerentele deciziei Tribunalulului Timiş, instanţa care prin încheiere penală Nr. 76/C/2020 (www.rolii.ro) a luat act de retragerea contestaţiei formulate. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite