Un escroc îmbrăcat în haine de medic, reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat că a înşelat familia unui bărbat rănit într-un accident de muncă

Un escroc îmbrăcat în haine de medic, reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat că a înşelat familia unui bărbat rănit într-un accident de muncă

Medicul fals a înşelat familia unui pacient internat la Casa Austria din Timişoara FOTO opiniatimisoarei.ro

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Timiş au reţinut pentru 24 de ore un bărbat acuzat că a înşelat familia unui pacient rănit într-un accident de muncă. Bărbatul este acuzat că i-a cerut familiei pacientului bani pentru ca victima accidentului să fie tratată. Ulterior s-a dovedit că „medicul” este un escroc.

Titel Cătălin este acuzat de procurori de înşelăciune şi trafic de influenţă după ce, în cursul anului 2014, a pretins şi primit de la fratele unui pacient internat la Spitalul Casa Austria din Timişoara  sumele de 2.000 lei şi 650 euro pentru a-i determina pe medicisă-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu, respectiv să-i acorde pacientului B. G. S. asistenţă medicală necesară, în lipsa căreia acesta ar fi decedat.

Potrivit procurorilor, ancheta a scos la iveală că bărbatul este un fals medic, înşelând astfel familia pacientului rănit. „Profitând de starea de vulnerabilitate a persoanei vătămate M. I. D., cauzată de faptul că fratele acesteia a fost internat în spital în stare gravă ca urmare a unui accident suferit la locul de muncă, atribuindu-şi calitatea mincinoasă de medic, a pretins şi primit de la aceasta mai multe sume de bani, în total 15.000 de lei, inducând-o în eroare pe cu privire la faptul că banii ar fi necesari pentru achiziţionarea medicamentelor şi a altor materiale sanitare necesare tratării numitului B. G. S., aspect contrar realităţii, în condiţiile în care întregul tratament a fost asigurat pacientului  de către spital”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş. Ancheta procurorilor continuă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: