Un deputat PNL anunţă un proiect de lege pentru blocarea investiţiilor chinezeşti în domenii strategige din România: „Urăsc comunismul cu toată fiinţa mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul de Timiş Pavel Popescu anunţă că va iniţia un proiect de lege prin care investiţiile chinezeşti în domenii strategice din România să fie blocate, iar alte investiţii chinezeşti să fie condiţionate.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul PNL Pavel Popescu anunţă iniţierea unui proiect de lege împotriva afacerilor chinezeşti din România.

 „Vă anunţ că în următoarele zile voi depune un proiect legislativ prin care cer BLOCAREA tuturor investiţiilor companiilor chineze în domenii denumite strategice pentru următorii 10 ani şi CONDIŢIONAREA strictă a lor în alte domenii, pe teritoriul statului român. Fie că vorbim de companii cu acţionariat direct sau indirect. Fac apel la toţi politicienii, indiferent de partidele din care fac parte, la toate instituţiile statului şi conducătorii lor, la toate organizaţiile non-guvernamentale, la toate firmele de public affairs, la fiecare român care urăşte comunismul şi la toată presa din România să conştientizeze măcar în ceasul al doisprezecelea pericolul pe care îl reprezintă China pentru economia, unitatea şi sănătatea statului român, a Europei şi a întregii lumi. Treziţi-vă!”, scrie deputatul Popescu pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PNL susţine că respectă poporul chinez, dar urăşte comunismul.

„Respect sincer poporul chinez şi vechea lor cultură, dar urăsc comunismul cu toata fiinţa mea. Partidul Comunist Chinez nu poate cumpăra libertatea, sănătatea sau vieţile românilor ba mai mult, dacă se dovedesc ca fiind adevărate tacticile mizerabile folosite în aceste zile tragice împotriva întregii economii, Partidul Comunist Chinez trebuie să plătească cu vârf şi îndesat pentru tot răul făcut. Partidul Comunist Chinez nu poate cumpăra România. Partidul Comunist Chinez nu va cumpăra România pentru că România urăşte comunismul şi iubeşte democraţia”, a mai scris Pavel Popescu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite