Un copil de 12 ani s-a împuşcat în stomac cu o armă de asomat porci

Nenorocirea a avut loc azi-noapte în satul Pietroasa, judeţul Timiş. Copilul s-a împuşcat cu arma cu care tatăl lui asoma porcii conform normelor Uniunii Europene. Tânărul a avut zile, astfel că rănile suferite au fost minime.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copilul împuşcat a fost dus de urgenţă la Spitalul Municipal din Lugoj, unde medicii i-au acordat primul ajutor. Ca printr-o minune, rana suferită a fost uşoară, copilul fiind externat cu o vânătaie pe piept de la arma de asomat porcii. Chiar dacă micuţul de 12 ani e teafăr, poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Tatăl copilului va fi cercetat penal pentru că a adus arma din Austria şi nu avea autorizaţie de port-armă.

Şi mai grav este că întreg incidentul a avut loc sub ochii tatălui, care se pregătea să cureţe pistolul de asomat porci. Într-o clipă de neatenţie, copilul a pus mâna pe pistol şi s-a împuşcat, tatăl fiind la câţiva metri distanţă. Astfel, şi cei de la Protecţia Copilului Timiş au declanşat o anchetă în acest caz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările