Un comisar-şef de la BCCO Timişoara, oprit pe aeroport la Bucureşti, fiind suspectat că a furat o bijuterie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un comisar-şef al Biroului de Combatere a Crimei Organizate Timişoara a fost oprit pe Aeroportul ”Henri Coandă” din Bucureşti, în timp ce se îndrepta spre avionul care urma să îl ducă la Timişoara, el fiind suspectat că a furat o brăţară.

Acum el este cercetat pentru furt. Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, comisarul-şef al BCCO Timişoara se afla, joi seara, în autobuzul care transporta pasagerii spre avionul care urma să decoleze spre Timişoara, de la Aeroportul ”Henri Coandă” din Bucureşti.

Poliţiştii au oprit vehiculul şi i-au cerut bărbatului să coboare. Poliţiştii de la Transporturi l-au condus la audieri pe bărbat şi i-au făcut un control corporal.

Asupra ofiţerului a fost găsită o brăţară despre care se presupune că acesta ar fi furat-o dintr-o tăviţă de la filtrul de securitate din aeroport.

Dispeceratul Serviciului Român de Informaţii a anunţat incidentul, după ce femeia căreia îi aparţinea bijuteria a observat dispariţia brăţării şi au fost derulate imaginile de pe camerele de supraveghere.

Comisarul şef din cadrul BCCO Timişoara este cercetat acum pentru furt.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite