Un club din Timişoara organizează o petrecere tematică de Ziua Unirii. Invitaţi sunt "cocalarii şi piţipoancele"

Un club din Timişoara organizează o petrecere tematică de Ziua Unirii. Invitaţi sunt

Foto: Arhivă

După fanfare militare şi omagii aduse istoriei, la Timişoara, Unirea Principatelor Române se sărbătoreşte şi în club. Publicul ţintă sunt chiar cocalarii şi piţipoancele, care au intrare gratuită într-un club din Timişoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Petrecere tematică, adaptată vremurilor, într-un club din Timişoara. În noaptea în care se sărbătoreşte Unirea Principatelor Române, patronii clubului Porky's din Timişoara propun o seară dedicată piţipoancelor şi cocalarilor. Aceştia sunt aşteptaţi, mai în glumă, mai în serios să defileze cu ţinute cât mai fiţoase, pentru  a câştiga premiile puse la bătaie.

Potrivit organizatorilor, evenimentul nu are legătură semnificaţia istorică din 24 ianuarie, însă piţipoancele şi cocalarii se pot distra în club, chiar şi după ce au participat la manifestările oficiale programate de autorităţi pe parcursul zilei. „Evenimentul a fost gândit pentru a se adapta modei de astăzi şi abordează unul din cele mai disputate subiecte cotidiene. Nu are nicio legătură cu data istorică de 24 ianuarie iar noţiunile de piţipoance şi cocalari au o anumită tentă ironică", a explicat Cosmin, şeful de sală al clubului.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările