Trotinete gratis pentru studenţii din Timişoara. Primarul Robu vrea şi pentru el un segway: „Chiar dacă o să par excentric, nu o să am nicio reţinere”

Trotinete gratis pentru studenţii din Timişoara. Primarul Robu vrea şi pentru el un segway: „Chiar dacă o să par excentric, nu o să am nicio reţinere”

Primăria Timişoara cumpără 25 de trotinete care vor fi puse la dispoziţia timişorenilor, gratuit, în trei staţii. Primarul Nicolae Robu a declarat că anul viitor vor fi cumpărate mult mai multe trotinete, dar şi segway-uri. Primarul a mai declarat că se gândeşte serios să îşi cumpere un segway de serviciu.

Primăria Timişoara îi plăteşte unei firme din Craiova 130.000 de lei pentru 25 de trotinete electrice şi amenajarea a trei staţii pentru trotinete. Potrivit primarului Nicolae Robu, trotinetele sunt destinate în primul rând studenţilor, dar le poate folosi oricine în sistemul în care se închiriază deja biciclete gratuit.

Primarul Nicolae Robu a mai spus că o staţie pentru trotinetele electrice va fi în Complexul Studenţesc, una va fi la Universitatea de Vest, iar una la Universitatea Poltehnica. „Nu ne vom opri aici. În 2019 vom cumpăra mult mai multe şi vom face staţii pentru trotinete în tot oraşul”, a declarat primarul. Nicolae Robu a mai declarat că este tentat să îşi achiziţioneze şi un segway de serviciu. „Nu oriunde pot să merg cu segway-ul, dar sunt situaţii în care ar fi mult mai la îndemână să mă deplasez cu un segway decât cu maşina. Nu am nicio reţinere să fac asta, chiar dacă o să par excentric. Poate fi şi trotinetă, dar segway-ul mi se pare mai potrivit pentru ţinuta pe care trebuie să o am”, a mai declarat Robu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: