Tramvai personalizat în culorile României, pe străzile Timişoarei. Surpriza celor de la STPT de Ziua Naţională FOTO

Tramvai personalizat în culorile României, pe străzile Timişoarei. Surpriza celor de la STPT de Ziua Naţională FOTO

Tramvaiul a ieşit de 1 decembrie FOTO STPT

Societatea de Transport Public Timişoara personalizat un tramvai în culorile naţionale, care circulă de azi, 1 decembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce modernul tramvai turcesc Bozankaya aşteaptă încă să fie introdus în circulaţie, cei de la Societatea de Transport Public Timişoara au pregătit o surpriză călătorilor, de Ziua Naţională a României. De astăzi, pe şinele din oraş a fost scos un tramvai personalizat în culorile României, roşu, galben şi albastru. 
 
„Marcăm Ziua Naţională a României cu un tramvai personalizat în culorile României. Tramvaiul STPT circulă în Timişoara până la finalul anului 2021, începând de astăzi. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România”, au transmis cei de la Societatea de Transport Public Timişoara pe pagina lor de Facebook. 
 
Între timp, aseară, tramvaiul Bozankaya a fost scos pentru o ultimă serie de teste, pe traseul liniei 9. 
 
„Pregătirile pentru punerea în circulaţie a noului tramvai produs de compania turcească Bozankaya continuă şi în această seară, pe traseul liniei 9. Începând cu ora 21.00, tramvaiele de pe linia 9 nu vor mai circula între bulevardul Dâmboviţa şi Ciarda Roşie. Mijloacele de transport de pe linia 9 vor circula doar între Gara de Nord şi bulevardul Dâmboviţa, legătura între bulevardul Dâmboviţa şi Ciarda Roşie urmând să fie realizată cu autobuze, care vor opri pe carosabil, în dreptul staţiilor de tramvai”, au mai transmis, ieri, cei de la STPT. Este posibil ca tramvaiul turcesc să fie scos şi astăzi în probe.
 
Vă reamintim, primul tramvai turcesc livrat de compania Bozankaya încă din vară a avut de aşteptat omologarea din partea Autoritatăţi Feroviare Române, care a realizat în lunile trecute o serie de teste, la Timişoara. Documentul de omologare a fost adus la Timişoara, sâmbătă, de Sorin Grindeanu, noul ministru al Transporturilor. 

VĂ MAI RECOMANDĂM SĂ CITIŢI:

Tramvaiul Bozankaya poate intra în circulaţie. Ministrul Sorin Grindeanu a adus la Timişoara documentul de omologare
 

Tramvaiul turcesc care va circula în Timişoara, premiat pentru inovaţie tehnologică la nivel european

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările