Tragedie în seara de Revelion. O tânără însărcinată în luna a noua şi fiica ei nenăscută au murit în urma unui accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 19 ani, însărcinată în luna a noua, a murit sâmbătă seara, la Spitalul Municipal Timişoara, în urma unui accident produs la ieşirea din localitatea timişeană Remetea Mare, chiar înainte de urcarea pe autostradă.

Sfârşitul de 2016 şi început de 2017 tragic pentru o familie de bănăţeni. Cristina, o tânără de 19 ani şi fiica ei, cu care era însărcinată în luna a noua, au murit în urma unui accident petrecut în după-masa zilei de 31 decembrie. Cristina, originară din Mehedinţi, şi soţul ei Marius, originar din Caraş-Severin, locuiau şi lucrau în Timişoara. Sâmbătă după-masă, cei doi tineri, căsătoriţi cu doar câteva luni în urmă, au plecat pentru a petrece Revelionul alături de părinţi şi prieteni.

La ieşirea din localitatea timişeană Remetea s-a produs, însă, accidentul în urma căruia tânăra însărcinată în luna a noua şi fetiţa ei nenăscută au murit. Potrivit unui martor ocular, soţul tinerei se afla în depăşire, când o altă maşină a intrat în depăşire, provocând o triplare. „Cel mai probabil el s-a speriat şi a tras de volan, iar maşina s-a răsturnat”, a povestit un martor.

Tânărul a scăpat nevătămat. Soţia sa, care nu purta centură din cauza sarcinii, a fost proiectată prin geamul lateral afară din maşină. Potrivit unui martor, la prima vedere, părea că tânăra a scăpat cu răni uşoare, fiind conştientă până la venirea ambulanţei. Din cauza leziunilor interne provocate de accident, tânăra şi fetiţa ei au murit, în seara de Revelion, la spital.

Potrivit unui martor, şoferul care a provocat triplarea şi care ar putea avea o parte din vină în producerea accidentului şi-a continuat drumul. Martorii nu i-au putut, însă, identifica numărul ştiind doar că este vorba de un VW Passat de culoare albă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului este soţul tinerei decedate, care a intrat în depăşire fără se se asigure, obligându-l astfel pe şoferul aflat deja în depăşire să tripleze. 

Pe pagina de Facebook a Cristinei, mai mulţi prieteni au lăsat mesaje de condoleanţe familiei. „Ai plecat mult prea devreme, nu pot sa cred că nu mai eşti lângă noi. E mult prea mare durerea, ne va fi foarte dor de tine, odihneşte-te în pace scumpa mea verişoară Cristina şi Dumnezeu să aibă grijă de tine şi de îngeraşul tău nenăscut”, a scris o verişoară a Cristinei. „Nu am cuvinte să pot descrie durerea pe care o simt acum...pierderea ta e mult prea mare. Nu te vom uita niciodată verişoara mea. De acolo de sus, împreună cu îngeraşul tău nenăscut acum vegheaţi asupra noastră”, a scris o altă verişoară a tinerei, pe pagina de Facebook. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite