Traficant prins în flagrant la Timişoara în timp ce încerca să vândă canabis mult sub preţul pieţei

Traficant prins în flagrant la Timişoara în timp ce încerca să vândă canabis mult sub preţul pieţei

Canabisul era de calitate superioară. FOTO: Arhivă

Două persoane au fost reţinute în urma unei operaţiuni a DIICOT, fiind prinse în timpul unei tranzacţii. Un fost şofer de TIR a încercat să vândă 200 de grame de canabis în valoare de 2.000 de euro, pentru care acceptase 2.500 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Fostul şofer a cumpărat drogurile din Italia, unde făcea curse, iar încă de la finalul anului trecut încerca să găsească un cumpărător pentru "marfă". A găsit unul, însă clientul i-a spus că nu are toţi banii şi să mai aştepte. Cum fostul şofer avea nevoie de bani, a acceptat să vândă cele 200 de grame de canabis pentru 2.500 de lei, cât reuşise cealaltă persoană să strângă. Cei doi s-au întâlnit în Piaţa Bălcescu din Timişoara pentru a face tranzacţia, iar acolo au fost înconjuraţi de poliţiştii de la Crimă Organizată şi Antidrog, oamenii legii finnd de mai multă vreme cu ochii pe cumpărător.
 
Amândoi bărbaţii au fost duşi la audieri, iar judecătorii au decis să-i aresteze prevenitv pe amândoi, pentru 20 de zile, în timp ce sunt cercetaţi pentru trafic de droguri de risc.
citeste totul despre: