TOP Cele mai vizualizate galerii foto în 2010: scandal sexual la universitate,nuntă ţigănească în buricul Timişoarei,OZN-uri şi dezastrul ecologic din Ungaria

TOP Cele mai vizualizate galerii foto în 2010: scandal sexual la universitate,nuntă ţigănească în buricul Timişoarei,OZN-uri şi dezastrul ecologic din Ungaria

Profesorul Capotescu a spus că fotografiile sunt trucate şi că un student le-a trimis, în glumă

Cele mai accesate poze în anul 2010, pe secţiunea dedicată oraşului Timişoara în adevărul.ro, au fost cele în care un cadru universitar apare în pielea goală. Pe locul doi s-a aflat o nunţă ţigănească, iar pe locul trei "OZN-urile" apărute în Timişoara. Pe locul patru s-a aflat dezastrul ecologic din Ungaria, unde o echipă a Adevărul de seară Timişoara a oferit în timp real informaţii noi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locul 1: Fotografiile indecente cu un profesor universitar trimise redacţiei - 13504 de vizualizări
O serie de fotografii în care se presupune că este unul dintre profesorii de la Facultatea de Arhitectură, din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara, în ipostaze nud, au început să circule pe site-urile frecventate de studenţi.

 

Locul 2: Clanul Cârpaci a blocat o stradă, chiar în faţa sediului Poliţiei Timişoara - 9663 de vizualizări
Romii au blocat cu zeci de limuzine Ferrari, BMW, Audi, Mercedes o stradă aflată peste drum de Poliţia Timişoara. Poliţiştii nu au intervenit ci au stat în capătul străzii şi i-au admirat pe ţigani în timp ce încălcau legea. Romii s-au salutat cu poliţiştii şi au plecat cu alaiul la casa mireasei, care are doar 14 ani.

Locul 3: OZN fotografiat lângă Timişoara cu Google Earth - 7631 de vizualizări

Trei construcţii de-acum un secol, care seamănă cu farfuriile zburătoare, au pus pe jar specialiştii în obiecte zburătoare neidentificate. Clădirile ce adăposteau pompele de apă ale Timişoarei la începutul secolului al XX-lea au fost „vânate" de amatorii de fenomene paranormale cu ajutorul Google Earth.

Locul 4: Timisoara - clădirea care seamănă cu un OZN - 6921 de vizualizări

Un italian a găsit cu ajutorul Google Earth un obiect care seamănă cu o farfurie zburătoare şi care pare că a aterizat pe un teren viran de lângă Timişoara. Pozele au provocat discutii pe paginile de internet ale fanilor fenomenului OZN.

Locul 5: Spitalul unde este internat Huidu in Austria - 5883 de vizualizări

Veştile din Austria sunt din ce în ce mai bune pentru Şerban Huidu, vedeta de la Prima Tv şi Kiss FM, care a suferit un grav accident de schi la sfârşitul anului. Medicii au decis să-l scoată din secţia de Terapie Intensivă şi să-l multe într-un salon. Acest lucru înseamnă că vedeta de la Prima TV a trecut complet hopul. Urmează recuperarea!

Locul 6: Primele imagini din satelit cu bazinul uriaş din care s-a scurs apa toxică - 4383 de vizualizări

Stare de urgenţă în vestul ţării vecine, după deversarea masivă de substanţe toxice. Reziduurile toxice au „scăpat" dintr-un rezervor fisurat aparţinând Uzinelor de aluminiu de la Ajka, judeţul Veszprem. Poluarea ameninţă Europa de Est.

Locul 7: Dezastrul ecologic din Ungaria, văzut din elicopter - 3567 vizualizări

Apocalipsa roşie a venit pentru unguri, pământul este însângerat. Cadavre de câini, pisici, păsări, porci sau vaci, acestea sunt primele imagini care „izbesc" ochiul trecătorului. Localităţile Devecser şi Kolontar stau încă ascunse sub mâlul toxic de culoarea sângelui. Moartea roşie cutreieră pe străzi.


Locul 8: EXCLUSIV ONLINE Dezastrul din Ungaria a fost provocat, autorităţile caută vinovaţii - 3329 vizualizări

Viktor Orban, prim-ministru al Ungariei, a declarat într-un reportaj difuzat pe AlJazeera că dezastrul a fost provocat de oameni şi că toată ţara vrea să afle cine sunt vinovaţii. "Nu există cauze naturale pentru acest dezastru", a spus Orban.Locul 9: Un şmecher de 18 ani din Timişoara a distrus trei maşini cu un BMW Cabrio - 3076 de vizualizări

Şmecherul a intrat cu bolidul în două automobile Opel parcate în Piaţa Mărăşti, pe trotuar şi într-o Dacie, pe care a răsturnat-o. Coliziunea a avut loc lângă Facultatea de Arte. Martorii spun că şoferul făcea concurs şi a pierdut controlul volanului.


Locul 10: O gravidă s-a sinucis din cauza soacrei - 2988 de vizualizări

Ana Kocsis, însărcinată în cinci luni, nu a mai suportat discuţiile cu mama logodnicului său şi s-a aruncat din maşina condusă de Ion Pălăceanu, cel care urma să-i devină soţ. Femeia, în vârstă de 30 de ani, a murit pe loc. Psihologii consideră că părinţii viitorilor miri greşesc adesea printr-o implicare exagerată în relaţia tânărului cuplu.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările