Primul mall din România în care se va putea schia. Aşa va funcţiona pârtia din Shopping City Timişoara VIDEO

Primul mall din România în care se va putea schia. Aşa va funcţiona pârtia din Shopping City Timişoara VIDEO

Schi la mall FOTO Facebook/Smartski

Shopping City Timişoara, inaugurat în Calea Şagului, va avea prima pârtie de schi acoperită din România. Deschiderea va avea loc în scurt timp.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pasionaţii de sport au parte în Shopping City Timişoara, al doilea mall din capitala Banatului, deschis oficial în 31 martie, recent în Calea Şagului, au parte de cea mai modernă sală de sport Samart Fit, care oferă fitness, aerobic, indoor cycling, antrenamente personalizate.

De asemenea, tot o noutate într-un mall va fi piscina semi-olimpică în care pasionaţii de înot pot da oricâte ture de bazin doresc pentru a se elibera de stresul zilnic. 

Vestea cea mai interesantă vine pentru iubitorii de schi. Shopping City Timişoara va avea prima pârtie de schi acoperită din România. 

"Schiul şi snowboarding-ul vor putea deveni activităţile tale preferate! SmartSki va face aceste sporturi accesibile pentru tine! Rolul principal al pârtiei este să vă ajute să ajungeţi la munte pricepuţi la sporturile de iarnă. Smart Ski va face accesibilă, în orice sezon, o experienţă trăită doar iarna de către timişoreni. Clasele pentru copii vor completa această experienţă prin latura lor educativă", anunţă reprezentanţii Smart Ski.

În cadrul Smart Ski Slope se vor organiza antrenamente pentru copii şi adulţi sub coordonarea instructorilor. Citeşte şi:

VIDEO FOTO A fost inaugurat la Timişoara cel mai modern cinematograf din România. A costat 8 milioane de euro
 

 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: