Timişorenii au primit deodorante ca să nu moară în tramvaie din cauza caniculei GALERIE FOTO

În loc să investească în sistemul de climatizare al tramvaielor, şefii regiei de transport din Timişoara au decis să le ofere călătorilor deodorante. Cum temperaturile din mijloacele de transport în comun sunt mari, singura sursă de răcire au rămas geamurile deschise. Cu toate acestea, deodorantele au avut căutare mare, mai ales că au fost oferite gratuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiecare călător care şi-a cumpărat un bilet sau a decis să îşi prelungească abonamentul pe oricare dintre liniile de transport din oraş a primit şi un deodorant gratuit. Cadoul vine după ce Regia Autonomă de Transport Timişoara s-a asociat cu un producător de deodorante pentru promovarea unuia dintre brandurile de produse.

Cei mai încântaţi de ineditul cadou au fost pensionarii. Chiar dacă ei au dreptul să călătorească gratuit cu tramvaiele, autobuzele şi trolebuzele din oraş, mulţi dintre ei au ajuns să îşi cumpere bilete doar pentru a ajunge în posesia cadoului frumos mirositor. "Mi se pare foarte frumoasă iniţiativa. Sunt vremuri grele şi fiecare ajutor este bine-venit", a spus Maria Olteanu, una dintre pensionarele care a participat la promoţia Regiei Autonome de Transport Timişoara.


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ÎNGHESUIALA PENTRU DEODORANTE

Alţi călători s-au arătat revoltaţi de iniţiativa RATT. "În loc să facă tot felul de reclame gratuite unor firme, poate că şefii RATT ar trebui să fie mai preocupaţi ca să vadă în ce hal se circulă în Timişoara. Ce să fac cu deodorantul? Să îmi fac vânt cu el într-un vagon de tramvai unde e la fel ca cald ca în Sahara? E o bătaie de joc", a spus Alexandru Toma. Campania promoţională continuă până pe data de 4 august, în intervalul orar 16-17. Cadourile pot fi obţinute de la ghişeele RATT din Piata Libertăţii, Piaţa 700 şi Grozăvescu.

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Săracul Ilie Năstase...


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările