Timişoara: Vitezomanii care se cred cascadori rup şoselele din Banat

Timişoara: Vitezomanii care se cred cascadori rup şoselele din Banat

Timişoara: Vitezomanii care se cred cascadori rup şoselele din Banat

Poliţiştii timişoreni au reţinut permisele a peste 500 de vitezomani care au făcut cascadorii pe şosele, de la începutul anului.

Şoferii vitezomani fac ravagii pe şoselele din Timiş. Ei calcă pedala de acceleraţie la maximum, în special în localităţi. 500 de şoferi au rămas fără permise în primele luni ale anului, pentru că au încălcat viteza legală în localitate cu peste 50 de kilometri pe oră.

„În comune avem cele mai multe accidente rutiere. Au maşini puternice. Sunt inconştienţi. Nu le este teamă de poliţie, pentru că îşi recuperează permisele din instanţă”, a spus subcomisarul Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş. Adevărul a intrat în posesia unor imagini în care un şofer inconştient de BMW face cascadorii pe o şosea din apropiere de Sânnicolau Mare.

Cascador la 120 de kilometri la oră

Potrivit martorilor, şoferul este originar din Jimbolia şi locuieşte de mai mulţi ani în Austria. El a rulat cu 120 de kilometri la oră şi a încercat să facă o depăşire periculoasă. Nu a reuşit decât să derapeze şi să treacă razant pe lângă alte două automobile, după ce a făcut mai multe cascadorii pe asfalt. El a pus în pericol viaţa mai multor şoferi, iar martorii susţin că a dat vina pe faptul că a pierdut controlul volanului. Şi-a cerut apoi scuze şi s-a bucurat că a reuşit să redreseze maşina şi a plecat mai departe la drum.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările