Timişoara: VIDEO Şeful Poliţiei Timiş: „Ameninţările cu pistolul sunt un nimic”

Timişoara: VIDEO Şeful Poliţiei Timiş: „Ameninţările cu pistolul sunt un nimic”

Timişoara: VIDEO Şeful Poliţiei Timiş: „Ameninţările cu pistolul sunt un nimic”

Atitudine incredibilă a şefului Poliţiei Timiş, Săndel Palade, care susţine nonşalant că nu e nimic anormal în incidentele violente tot mai dese din capitala Banatului.


Şeful Poliţiei Timiş, comisarul-şef Săndel Palade, tratează cu nonşalanţă incredibilă violenţa stradală în timp ce Timişoara devine o junglă a şmecherilor agresivi. Incidentele violente cu arme de foc sau arme albe au loc tot mai des pe fondul indiferenţei la vârful Poliţiei Judeţene Timiş.

Violenţa creşte vertiginos, şeful Poliţiei e nonşalant

Într-o singură noapte, în două locaţii foarte circulate din oraş, s-au produs un atac cu pistolul şi o înjunghiere gravă. Incidentele vin la numai câteva zile după o serie de alte atacuri cu arme de foc şi scandaluri care au băgat în spital mai multe persoane, impresia generală fiind că Poliţia a scăpat total de sub control ordinea publică din oraş din pasivitate sau alte motive necunoscute publicului.

Explicaţia pentru atitudinea Poliţiei a venit acum câteva ore, când chiar şeful Poliţiei Judeţului Timiş a declarat nonşalant reporterilor Adevărul Holding Timişoara că în oraş nu se petrece nimic grav. Mai mult chiar, Palade a susţinut că nu e nimic neobişnuit ca cineva să fie ameninţat cu pistolul într-o piaţă publică a oraşului.  

Război între arabi

Patronul arab al unui bar din Piaţa Unirii a fost ameninţat în noaptea de vineri spre sâmbătă cu un pistol. Scandalul a pornit de la o datorie mai veche, de 300 de lei. „A intrat în localul meu şi a început să mă înjure. I-am spus să iasă afară şi el a scos pistolul. Îl cunoşteam pentru că am stat în chirie în apartamentul lui”, a spus Khalil Almasri, victima atacului.

Cuţitar băgat în spital de prietenii celui înjunghiat

În aceeaşi noapte alt scandal a izbucnit în Timişoara. Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie după ce au consumat alcool. Scandalul s-a lăsat cu înjunghierea şi rănirea gravă a unuia dintre ei. Cel care a scos cuţitul a fost bătut crunt de prietenii tânărului rănit. Poliţiştii l-au reţinut pe „cuţitar” şi l-au prezentat Parchetului cu propunerea de arestare preventivă.

Comisarul Palade: „O ameninţare rămâne ameninţare, adică nimic”

Şeful Poliţiei Timiş, comisarul-şef Săndel Palade, spune nonşalant că nu este niciun motiv de îngrijorare. „Care incidente majore? Nu există o problemă în Timişoara. Apar sporadic scandaluri care sunt departe de a fi incidente majore”, a spus Palade. Referitor la ameninţarea cu armă din Piaţa Unirii, Palade a răspuns plictisit: „O ameninţare rămâne ameninţare, adică nimic”.

VIDEO

1. UZZI BĂTUT MĂR (sursa: youtube.com, ştire PRO TV)

Şmecherii care controlează Timişoara ajutaţi de atitudinea indiferentă a şefilor Poliţiei Timiş au reuşit să bage în spital şi vedete cunoscute din muzica românească, chiat din categoria grea. Recent, într-un club tot din zona Piaţa Unirii, a fost bătut măr şi Uzzy de la Bug Mafia.

  
2. BĂTAIE ÎNTRE ZECI DE RROMI (sursa: youtube.com, ştire PRO TV)

În luna mai aproape câteva zeci de rromi din zona Piaţa Traian au luat la bătaie clienţii unei terase. Cei implicaţi povestesc cum unuia dintre cei agresaţi i s-a pus un ciob de sticlă la gât. Scandalul a ingrozit trecătorii şi martorii oculari care au asistat la bătălia dintre bătăuşi.
3. VIOLENŢA A PĂTRUNS PÂNĂ ÎN LICEE (sursa: youtube.com, user MuroShav0)

Violenţa a pătruns şi în liceele oraşului, fiind etalată public pe internet. O bătaie între doi elevi de la Liceul Industrial 2 Energetic, postată de youtube are deja 27.000 de vizionări.