Timişoara: Sex oral pe strada amendat cu 700 de lei

Timişoara: Sex oral pe strada amendat cu 700 de lei

Timişoara: Sex oral pe strada amendat cu 700 de lei

Tânărul a luat o amendă de 200 de lei, iar prostituata care îl satisfăcea a primit o scancţiune de 500 de lei.

Un tânăr de 21 de ani, din Timişoara, şi o tânără de 24 de ani, cu domiciliul în Mărăşeşti – Vrancea, au fost prinşi în timp ce întreţineau relaţii sexuale orale, marţi seara, pe strada Simion Bărnaţiu.

„Ei au fost surprinşi de poliţiştii comunitari lângă un bloc de locuinţe, mai precis imobilul cu numărul 11 A. Pentru că a săvârşit în public acte obscene menite să provoace disconfort, tânărul a fost sancţionat cu 200 lei”, a spus Dana Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare Timişoara.

Tânăra a fost sancţionată cu 500 lei pentru că a întreţinut relaţii sexuale contra unor sume de bani.

Un alt prieten al tânărului a fost şi el sancţionat deoarece la scurt timp după aplicarea sancţiunii pentru cei doi amorezi, a luat procesul verbal al prietenului său, l-a făcut bucăţi şi l-a aruncat pe jos.

Gestul l-a costat 500 lei. „Acesta nu este singurul caz în care persoanele care întreţin relaţii sexuale sunt surprinse săvârşind astfel de fapte în public, de-a lungul timpului fiind sancţionate mai multe persoane în zone precum Spl. N. Titulescu, Pădurea Verde, zona Stadionului Dan Păltinişanu”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare Timişoara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: