Timişoara: Petreceri pentru timişoreni cu dj străini

Timişoara: Petreceri pentru timişoreni cu dj străini

Timişoara: Petreceri pentru timişoreni cu dj străini

Amatorii de petrecere şi dans pe muzică bună sunt invitaţi sâmbătă seara, de la ora 22.00, la Setup.

 Aici va mixa pentru timişoreni Dj Suhaid. El este unul dintre cei mai cunoscuţi dj şi promoteri din Budapesta. Este renumit pentru pasiunea lui şi pentru muzica jazz, funk, rock şi reggae. Suhaid este gazda unui show de radio săptămânal în fiecare vineri, la Tilos Radio, foarte cunoscut în capitala Ungariei.


Cei de la platane sunt cunoscuţi în străinătatePaleta de ritmuri muzicale de  sâmbătă seara va fi completată de alţi dj din Timişoara. Limun şi Sensorship vor mixa pe ritmuri de hip-hop, breakbeat şi dubstep. Aceştia o să  încălzească atmosfera pentru ca, mai târziu,  Dj Suhaid să o facă incendiară. Intrarea costă 8 lei.

De asemenea, este şi dj într-un club din Budapesta, o seară pe săptămână. Are foarte mulţi fani datorita stilului unic de a combina stilurile muzicale.Cariera sa este de mult timp începută chiar şi pe plan internaţional. A mixat în cele mai mari oraşe europene ca: Paris, Londra, Manchester, Dublin, Ljubljiana, Viena, Graz, Novi sad, Bratislava. Se mândreşte că a avut ocazia să cunoască şi să mixeze alături de alţi dj cunoscuţi la nivel mondial.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: