Timişoara: Noul director al OPC declară război valutiştilor necinstiţi

Timişoara: Noul director al OPC declară război valutiştilor necinstiţi

Timişoara: Noul director al OPC declară război valutiştilor necinstiţi

Cristian Anton, fost consilier local, este noul şef al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (OPC) Timiş.

Cristian Anton şi-a intrat de ieri în pâine şi promite schimbări majore la OPC. Pentru început, Anton a mărit numărul orelor de lucru cu publicul, astfel că cetăţenii pot depunde reclamaţi prin telefon până la ora 22.00, iar programul a fost extins şi pentru week-end. „Există percepţia că OPC este o instituţie coruptă, care nu are chef să rezolve problemele. Vreau să schimb această imagine. Vom avea o nouă deschidere faţă de populaţie”, a spus Cristian Anton.

Primii vizaţii de proaspătul şef sunt patronii caselor de schimb valutar care, spune Anton, de ani de zile păcălesc clienţii prin afişaje necinstite. „Oamenii nu sunt informaţi corect prin aceste afişaje. Sunt lipsiţi de bun simţ. Sunt reclame puse tendenţios pentru a înşela”, a mai spus Anton.

Noul şef al OPC a devenit cunoscut după ce a simţit pe propria piele excesul de zel al unui poliţist comunitar, care i-a dat cu spray lacrimogen în ochi.

"Există percepţia că OPC este o instituţie coruptă. Vreau să schimb această imagine"
Cristian Anton, şef OJPC Timiş

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: