Timişoara: Hoţi prinşi cu cagulele în plasă

Timişoara: Hoţi prinşi cu cagulele în plasă

Timişoara: Hoţi prinşi cu cagulele în plasă

Trei tineri au fost prinşi în timp ce încercau să spargă mai multe maşini pe strada 16 Decembrie 1989, după ce au dat lovitura la un magazin.

Suspecţii au fost reţinut la trei ore după miezul nopţii de marţi spre miercuri, după ce mai mulţi timişoreni au reclamat că trei tineri au încercat să deschidă mai multe autoturisme parcate.

„Poliţiştii au identificat trei tineri care, prin efracţie, au pătruns într-o societate comercială situată pe strada 16 Decembrie 1989”, a spus Sergiu Rus, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Asupra lor au fost găsite două cagule, două perechi de mănuşi din marterial textil, o şurubelniţă, trei saci din rafie, două boxuri, un aparat cu electroşocuri şi suma de 320 lei sustrasă din societatea comercială în care au pătruns prin efracţie.

Cei trei,  Gheorghe M, de 28 de ani, Iosif V., de 22 de ani şi Dan C., de 22 de ani, toţi din Timişoara, sunt acuzaţi acum de furt calificat şi port illegal de armă albă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: