Teroare într-un sat din Timiş. Două vaci, dintre care una gestantă, spintecate. Doi cai au supravieţuit tăieturilor: „Cum loveşte animalele, ne poate lovi şi pe noi”

Teroare într-un sat din Timiş. Două vaci, dintre care una gestantă, spintecate. Doi cai au supravieţuit tăieturilor: „Cum loveşte animalele, ne poate lovi şi pe noi”

Localnicii din Sânmartinu Sârbesc au un suspect pe care îl bănuiesc că a ucis animalele, dar nu au probe împotriva lui

Caz ciudat într-un sat din Timiş, unde mai multe animale au fost găsite înjunghiate pe câmp. Unele dintre animale au supravieţuit, dar altele au fost găsite moarte, chiar eviscerate. Animalele au fost înjunghiate cu un obiect ascuţit, iar localnicii cred că animalele au fost tăiate cu un cuţit sau o coasă.

„M-am dus la 5.30 cu lanterna. Era vaca lângă gard. M-am speriad că e lângă gard. Când m-am apropiat am văzut dezastrul. Era tăiată la burtă, maţul se vedea. Era o vacă de lapte, productivă”, povesteşte un localnic din Sânmartinu Sârbesc, care susţine că anul trecut a primit pe vacă 1.200 de euro, iar acum, înainte să moară, a dat-o la sacrificat pentru a mai recupera ceva în schimbul sumei de 600 de lei.

În total au fost omorâte la Sânmartinu Sârbesc, prin acelaşi mod de operare, două vaci şi un viţel încă nenăscut. „Ieri dimineaţă am venit după vaci să le duc la muls şi am dat de vaca cumnatului meu tăiată, cu viţelul pus pe ea. Vaca unui vecin, la fel, e tăiată”, povesteşte un alt localnic potrivit căruia ucigaşul de animale ar fi încercat să omoare şi doi cai, dar iepele au scăpat.

Tăieturile sunt, însă, vizibile pe toracele cailor. Oameii se tem acum şi pentru viaţa lor. „Cum loveşte animalele, ne poate lovi şi pe noi când umblăm noaptea pe la animale”, a spus o femeie din sat. „Poliţia ne reproşează că nu stăm lângă animale noaptea. Unde să stăm noaptea în ploaie, în vânt? Doar sunt în spatele casei, e gardul electric, e becul pe stâlp. Numa un om nebun poate să vină să ţi le taie sub bec”, a spus un bărbat din Sânmartinu Sârbesc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: