Telenovelă americano-românească în Arizona: viol, sechestrare, complot şi vrăjitoare

Telenovelă americano-românească în Arizona: viol, sechestrare, complot şi vrăjitoare

Clarvăzătoarea Sophia îl crede nevinovat pe român

Românul Petru Hurdouan, arestat de poliţia din Arizona sub acuzaţia de viol şi sechestrare, este considerat nevinovat de compatrioţii săi care vorbesc despre un complot.

Ştiri pe aceeaşi temă

Românii din Phoenix îl consideră nevinovat pe Hourdouan şi vorbesc despre un complot pus la cale de bătrâna de 83 de ani şi soţul acestuia. „Bătrânii nu se înţelegeau deloc cu proprietara azilului şi vroia cu tot dinadinsul să scape de acolo, chiar dacă avea un contract semnat. Astfe, cei de aici spun că a inventat povestea cu violul. Se discută mult pe tema asta”, a spus Gabriela Androne, unul din românii care trăiesc în Arizona, care este şi un apropiat al patroanei de la azil. „Proprietara azilului se numeşte Maria şi a venit de undeva din Oltenia. Ştiu doar că a primit acum hârtiile de la departamentul de sănătate că azilul este în regulă şi nu se pune problema să îşi piardă licenţa”, a mai spus Androne, care este originară din Timişoara.

Clarvăzătoare din Mexic îl crede nevinovat

Bătrâna bolnavă de Alzheimer nu l-a putut indentifica precis pe violator, însă Petru Hurdouan, care a lucrat ca însoţitor la azilul de bătrâni, a fost reţinut de poliţişti, vineri, pe baza unor probe ADN. Hurdouan se află în custodia poliţiei din Phoenix însă neagă orice implicare în acest caz.

Mai mult, o clarvăzătoare cunoscută din Arizona, mexicana Sophia, i-a luat apărarea românului Petru Hourdouan. „Acest om are o inimă bună şi stă acolo nevinovat. Trebuie să ne rugăm pentru el zilnic în fiecare dimineaţă ca să iasă curat din această încurcătură. Nu este vinovat”, a declarat clarvăzătoarea.

Petru Hurdouan este machedon originar din Constanţa şi se află în America de mai bine de zece ani. Înainte să se angajeze la azil, a lucrat în construcţii. El a fost căsătorit şi are o fată.

Citiţi şi:

Român acuzat în Arizona că a violat o bătrână de 83 de ani bolnavă de Alzheimer


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările