Teatrul Naţional din Timişoara a iluminat Palatul Culturii în drapelul naţional, de Mica Unire

Teatrul Naţional din Timişoara a iluminat Palatul Culturii în drapelul naţional, de Mica Unire

Teatrul Naţional din Timişoara FOTO Facebook/TNT

În timp ce în Sala Mare a Teatrului Naţional avea loc spectacolul Prin oglindă, de Mălina Petre, după volumele de memorii ale poetei Nina Cassian, faţada clădirii a fost iluminată în drapelul naţional, prefaţând sărbătoarea Micii Uniri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Teatrul Naţional din Timişoara a anticipat, duminică, aniversarea celor 163 de ani de la Unirea Principatelor Române prin iluminarea Palatului Culturii în culorile drapelului naţional. Iluminarea arhitecturală a avut loc între orele 18.00 şi 22.00, au anunţat cei de la TNT pe pagina lor oficială de Facebook.  
 
În acelaşi timp, în Sala Mare a Teatrului Naţional, începând cu ora 19.00 a avut loc spectacolul Prin oglindă, de Mălina Petre, după volumele de memorii ale poetei Nina Cassian.  
 
Urmărind destinul fabuloasei poete în anii exilului său american, Prin oglindă conturează un discurs cuceritor despre dezrădăcinare şi identitate. 
 
De asemenea, luni, 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Române, în acelaşi interval orar 18.00 - 22.00, Teatrul Naţional din Timişoara va ilumina Palatul Culturii în culorile drapelului. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările