Tânărul care a măzgălit pereţii Liceului C.D. Loga din Timişoara a fost identificat. Cum a fost pedepsit "tupeistul"

Tânărul care a măzgălit pereţii Liceului C.D. Loga din Timişoara a fost identificat. Cum a fost pedepsit

Aşa arată acum intrarea în colegiul C.D.Loga

Poliţiştii locali au dat de urma tânărului care a măzgălit cu spray-ul graffiti pe clădirea Colegiului Naţional C.D. Loga.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Atât tupeu am” şi „naşpa” stătea scris la intrarea în Colegiului Naţional C.D. Loga din Timişoara. Măzgălitura cu spary graffiti a apărut pe pereţi sâmbătă noaptea. După câteva zile de cercetări, poliţiştii locali au dat de urma celui care a vandalizat şcoala. 
 
“Poliţiştii locali l-au identificat ca fiind B.F., de 19 ani, din Timişoara, acesta fiind sancţionat cu amendă maximă, conform Legii 554/2003 privind măsuri pentru asigurarea aspectului estetic al localităţilor, de 2.500 lei. De asemenea, datele acestuia au fost comunicate reprezentanţilor Colegiului C.D. Loga, în vederea efectuării demersurilor de recuperare a prejudiciului ca urmare a refacerii faţadei deteriorate. Tânărul a declarat că a scris pe clădire crezând că va fi amuzant pentru prietenii săi”, au anunţat cei de la Poliţia Locală Timişoara.
 
Acesta este cel de-al doilea caz în ultimele două săptămâni în care astfel de tineri sunt depistaţi şi sancţionaţi drastic pentru astfel de fapte.
 
Poliţia atrage atenţia că înscrierea sau aplicarea pe ziduri, pe faţadele imobilelor proprietate publică sau privată, pe monumente istorice şi de arhitectură sau pe orice alt tip de construcţii a inscripţiilor neautorizate, prin utilizarea de vopsele, spray-uri şi alte asemenea materiale care murdăresc sau produc deteriorarea ori distrugerea bunurilor în cauză, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 2.500 lei, cei depistaţi riscând şi fie traşi la răspundere şi cu privire la măsurile de curăţare sau refacere a faţadelor. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: