UPDATE Tânără de 20 de ani, omorâtă într-un parc din centrul Timişoarei. Ucigaşul a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 20 de ani a fost înjunghiată în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timişoara. Criminalul a fugit de la faţa locului şi este căutat de poliţişti.

UPDATE: Cosmin Titiş, principalul suspect din cazul crimei de la Timişoara a fost prins vineri seara, la aproximativ trei ore de la comiterea crimei, în zona Pădurea Verde. Mama tânărului a declarat pentru „Adevărul” că după comiterea crimei, tânărul a vrut să se sinucidă, dar familia l-a convins să se predea. 

O tânără de 20 de ani a fost atacată cu cuţitul de un bărbat, vineri seara, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane. 

Din primele informaţii, între ea şi fostul iubit, un bărbat de 31 de ani din Lupeni (judeţul Hunedoara), a izbucnit o ceartă.

Fata a fost înjunghiată în gât, în piept şi în zona feţei şi apoi abandonată într-o baltă de sânge. 

Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns o ambulanţă. Fata a fost dusă de urgenţă la Spitalul Municipal, dar medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa. 

Suspectul este căutat de poliţiştii din Timişoara.

Este vorba de Cosmin Titiş, fără ocupaţie. Acesta este îmbrăcat în geacă de piele neagră şi pantaloni de blugi deschişi la culoare.

Cei care îl văd pe tânăr sunt sfătuiţi să sune imediat la 112.

Poliţiştii în caută pe acest individ periculos.

Gheorghe Titus

Revenim cu amănunte.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite