Tânăr de 25 de ani, înjunghiat de un băiat de 13 ani. Cum a pornit conflictul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani a ajuns sâmbătă seara la spital după ce a fost înjunghiat de un băiat de 13 ani. Scandalul a izbucnit între tânărul de 25 de ani şi socrul său.

Poliţia Timiş a explicat condiţiile în care a avut loc incidentul. „Aseară (n.r. sâmbătă), în jurul orei 20:00, a avut loc un conflict pe o stradă din localitatea Tomnatic între mai multe persoane. În urma conflictului, un tânăr de 25 de ani a fost lovit în zona capului cu un obiect contondent de către doi bărbaţi de 42 şi de 17 ani, iar un minor de 13 ani i-a provocat plăgi prin înjunghiere in zona toracelui cu un obiect ascuţit-tăietor”, a transmis IPJ Timiş. 

Potrivit opiniatimisoarei.ro, tânărul de 25 de ani mergea pe stradă cu naşul său când s-a întâlnit cu socrul său, care era însoţit de un băiat de 17 ani şi unul de 13 ani. Pe fondul unor conflicte mai vechi, socrul tânărului şi băiatul de 17 ani s-au năpustit asupra victimei cu doi pari, iar băiatul de 13 ani l-a înjunghiat cu un briceag. 

Potrivit Poliţiei, în urma incidentului, tânărul de 25 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii din Sânnicolau Mare au întocmit un dosar penal, cei doi bărbaţi de 17 şi 42 de ani fiind reţinuţi pentru 24 de ore pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Drama unei studente la Medicină salvate din ghearele fostului prieten de o colegă curajoasă: „O să muriţi amândouă!“

Politician condamnat pentru tentativă de omor, după patru ani de închisoare: „Cer iertare de la toată lumea”

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite