FOTO Artă urbană inedită la Timişoara: tablouri din capace de plastic pe strada pietonală Mărăşeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tablourile din capace de plastic de pe strada pietonală Mărăşeşti din Timişoara FOTO timotion.ro
Tablourile din capace de plastic de pe strada pietonală Mărăşeşti din Timişoara FOTO timotion.ro

Opt tablouri de mari dimensiuni, de aproape 15 metri pătraţi fiecare, realizate din peste 120.000 de capace de plastic, au fost instalate pe strada pietonală Mărăşeşti din Timişoara.

Voluntarii de la EcoStuff România au dat viaţă străzii pietonale Mărăşeşti. Aceştia au realizat opt tablouri de mari dimensiuni, de aproape 15 metri pătraţi fiecare, din peste 120.000 de capace de plastic. Tablourile au fost montate pe zidurile Spitalului Militar.
 

„Colorăm Pietonala este un proiect în cadrul Urban Intervention, care presupune redarea temporară către comunitate a unor spaţii din oraş sub formă de artă neconvenţională. Proiectul a fost susţinut de Hella, Frigoglass, E-on şi Hexagon şi este realizat cu sprijinul Primăria Timişoara, Spitalul Clinic Militar de Urgenţă “Victor Popescu” Timişoara, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş”, spune Radu Rusu, preşedinte EcoStuff România.

Inedita expoziţie urbană poate fi văzută pe „pietonală” până în data de 24 mai.

EcoStuff Timişoara

FOTO: EcoStuff România
 

Cei de la EcoStuff doresc să atragă şi atenţia asupra importanţei protecţiei mediului şi să îi încurajeze pe timişoreni să recicleze deşeurile în beneficial comunităţii locale.

EcoStuff Timişoara

FOTO: EcoStuff România
 

EcoStuff România a realizat şi podul de peturi de pe Bega, neomologat însă de Guiness Book ca fiind cel mai mare pod din recipiente de plastic din lume. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite