Surpriză pentru clienţii Iulius Mall Timişoara, parcarea acoperită redevine gratuită

Surpriză pentru clienţii
Iulius Mall Timişoara, parcarea acoperită redevine gratuită

Toate locurile de parcare de la Iulius Mall vor fi gratuite

După ce a introdus parcarea cu plată, Iulius Mall Timişoar a decis să ofere clienţilor accesul gratuit la cele două nivele ale parcării acoperite. O altă veste bună, în acest an demarează lucrările la o nouă parcare supraetajată care va fi gata în 2015

Iulius Mall Timişoara a decis ca începând de luni, 14 aprilie 2014, să pună la dispoziţia clienţilor săi locuri de parcare în totalitate gratuite, inclusiv cele din parcarea acoperită. Astfel, la dispoziţia clienţilor veniţi la cumpărături cu maşina, aceştia beneficiind de 2.500 de locuri de parcare gratuite.

În aceste condiţii, toate cele 2.500 de locuri de parcare disponibile pot fi utilizate gratuit de clienţi începând de luni.

De asemenea, centrul comercial a anunţat că demarează lucrările la o nouă parcare supraetajată, cu o capacitate de aproximativ 900 de locuri. Noile spaţii de parcare vor fi situate în imediata proximitate a mall-ului şi vor spori confortul tuturor clienţilor care vin la cumpărături cu autoturismul. Lucrările vor începe în cursul acestui an, iar cele 900 locuri de parcare vor fi date în folosinţă în 2015.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: