Supărat că are un proces nerezolvat de şapte ani, un bărbat s-a stropit cu benzină şi a încercat să-şi dea foc în Tribunalul Timiş FOTOGALERIE

Supărat că are un proces nerezolvat de şapte ani, un bărbat s-a stropit cu benzină şi a încercat să-şi dea foc în Tribunalul Timiş FOTOGALERIE

Stelian Alexandroniu

Bărbatul avea un proces într-o sală de la Secţia Civilă şi a ameninţat în această dimineaţă că îşi dă foc în sala de judecată 165, în faţa judecătorilor, din cauza problemelor pe care le are cu justiţia. 

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE, ORA 11.30

Problemele au început în urmă cu şapte ani, când Stelian Alexandroniu şi soţia sa au cumpărat o casă de pe strada Gării de la SC Metropol SA, fosta IJPIPS. Când au cumpărat casa, soţii Alexandroniu nu îşi imaginau ce o să păţească şi că o să fie târâţi prin procese pentru a-şi demonstra dreptul de proprietate. Cei doi soţi, stabiliţi în Austria, au primit prima lovitură în 2005, când au vrut să evacueze persoanele care stăteau în casa cu număr topo 17410, pe care ei au cumpărat-o.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

În urma investigaţiilor efectuate de expertul tehnic judiciar s-a stabilit că faptic pârâţii ocupă imobilul cu număr topo 17410, însă extrasele CF cumpărate sau închiriate de aceştia sunt pe numărul topo 17409", a declarat Stelian Alexandroniu.


Acesta mai spune că a fost tratat ca un impostor după ce, în calitate de proprietar, a cerut evacuarea chiriaşilor. La rândul lor, aceştia au deschis proces de rectificare a Cărţii Funciare, în urma căruia dreptul de proprietate al soţilor Alexandroniu pe casa de la numărul 5 este aruncat în aer.

UPDATE, ORA 11.00

Stelian Alexandroniu a fost amendat de oamenii legii cu suma de 300 de lei. Bărbatul este hotărât să continue seria gesturilor extreme pentru că spune "justiţia din România nu mai valorează nimic. Eu sunt o victimă a mafiei imobiliare şi a primăriei. Vin în fiecare lună din Austria pentru procese şi nu rezolvăm nimic. Trebuie făcut ceva. Sunt hotărât ca şi luna viitoare să protestez. Judecătorii sunt mână în mână cu mafia. Tot ce se întâmplă este împotriva Constituţiei României", a spus Stelian Alexandroniu.


CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Bărbatul a şi-a dat foc la geacă în sala de judecată, însă flăcările nu s-au extins. Stelian Alexandroniu avea asupra lui şi un steag al României, pe care l-a îmbibat cu benzină. Bărbatul are un proces de şapte ani şi a încercat să îşi dea foc, pentru că nu mai suportă să fie pus pe drumuri de justiţia din România. Stelian Alexandroniu este plecat în Austria din 1987 şi se judecă pentru un imobil din Timişoara. Martorii spun că el este nemulţumit de faptul că s-a schimbat din nou completul de judecată.

Bărbatul a venit înarmat cu o sticlă de benzină, cu care s-a stropit în baia tribunalului, apoi s-a dus în sala de judecată şi a ameninţat că îşi dă foc în semn de protest, pentru că justiţia îşi bate joc de el.

El a fost convins de jandarmi să renunţe la protrest înainte să îşi dea foc şi este în aceste momente în custodia jandarmilor de la Tribunalul Timiş.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările