Sprijin pentru copilul sfâşiat de câini. Un ONG european vrea să îi întindă o mână de ajutor

Sprijin pentru copilul sfâşiat de câini. Un ONG european vrea să îi întindă o mână de ajutor

Bogdan Dobosan sufera de Sindromul Down

După ce a fost sfâşiat de o haită de câini, Bogdan Dobşan, în vârstă de numai şase ani este imobilizat la pat, în spital. O organizaţie europeană a contactat familia pentru a-l sprijini pe micuţul care suferă de Sindromul Down.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copilul din comuna Checea care a fost sfâşiat de o haită de câini este conştient. Deşi se află în spital, imobilizat la pat, tatăl acestuia spune că nu îşi pierde speranţa.

Băiatul atacat de o haită de câini în Timiş va supravieţui, dar îl aşteaptă o viaţă de coşmar

Medicii spun însă că odată ce valorile i se vor stabiliza, micuţul va fi supus unor serii de intervenţii chirurgicale, pentru a înlocui ţesutul sfâşiat şi chiar lipsă, în unele părţi ale corpului.

UPDATE Copil de şase ani, în stare gravă după ce a fost sfâşiat de o haită de câini

Reprezentanţii Centrului European pentru Ajutor al Copiilor cu Dizabilităţi s-au sesizat însă şi vor să sprijine familia, pentru a se asigura că într-o zi, viaţa lui Bogdan va reveni la un cât mai apropiată de normal. „Noi ne-a mai ocupat de cazuri asemănătoare cu cel al micuţului, iar când am auzit de tragedie, ni s-a rupt sufletul. Vrem să organizam o campanie prin care să îl sprijinim", a explicat Mădălina Turza, reprezentant al ONG-ului.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările