Sondaj făcut de primarul Timişoarei pe Facebook. Cum ar trebui să fie felicitat Robu în ambele variante de răspuns

Sondaj făcut de primarul Timişoarei pe Facebook. Cum ar trebui să fie felicitat Robu în ambele variante de răspuns

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu FOTO Arhuvă

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a renunţat la a mai posta pe Facebook filmuleţe cu zecile de goluri pe care le marchează în timpul meciurilor de fotbal cu prietenii. În schimb, edilul a început „să se joace” pe Facebook cu sondaje.

Ştiri pe aceeaşi temă

În acest an, Nicolae Robu a lansat pe pagina sa de Facebook 89 de sondaje, fiecare dintre ele, aşa cum prevede algoritmul Facebook, cu două variante de răspuns. La sondajul cu numărul 88, primarul Robu i-a întrebat pe cetăţeni dacă ştiu ultimele sale realizări. Variantele de răspuns: „Da. Felicitări. Ne bucurăm” şi „Nu. Felicitări. Ne bucurăm”. Redăm mai jos sondajul realizat de Robu.

Trei lucruri extrem de importante s-au întâmplat în această săptămână:

1. S-au finalizat, conform promisiunilor, lucrările la carosabil în zona din jurul Catedralei şi Primăriei
2. Au început lucrările de consolidare şi reabilitare a faţadei Palatului Operei şi Teatrelor
3. S-a aprobat drept locaţie pt cea mai mare sală polivalentă a României -16.000 de locuri!- Timişoara, o parcelă a Primăriei din vecinătatea stadionului Dan Păltinişanu.

Ştiaţi?

Variante de răspuns:

Da. Felicitări. Ne bucurăm.

Nu. Felicitări. Ne bucurăm.

„Foarte bine. Continuaţi”

Într-un alt sondaj de „maximă importanţă”, sondajul numărul 89, primarul îi întreabă pe cetăţeni dacă ştiu ce realizări a făcut în domeniul mobilităţii urbane. Variantele de răspuns: „Da. Foarte bine. Contimuaţi” şi „Nu. Foarte bine. Continuaţi”.  „De ce aveţi nevoie în permanenţă de felicitări publice? Asta e datoria dvs, pentru asta aţi fost ales, să administraţi banii publici!”, l-a apostrofat Delia Curtuzan, pe primar. „Nu te-a rugat nimeni să-l feliciţi. A fost un anunţ urmat de o întrebare firească”, a intervenit Niculina Vrabie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: