Simţ civic pentru caporalul Kis Gyula, de la Brigada 18 Infanterie ,,Banat” din Timişoara, care a prins un hoţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caporalul Kis Gyula FOTO MApN
Caporalul Kis Gyula FOTO MApN

Militarul de la Brigada 18 Infanterie ,,Banat” a făcut treaba poliţiei în Timişoara. Kis Gyula a "placat" un hoţ care a încercat să fure poşeta unei femei.

Caporalul clasa a III-a Kis Gyula merită toate felicitările şi aprecierile pentru spiritul civic desăvârşit de care a dat dovadă. 
 

În dimineaţa acestei zilei, militarul încadrat la Brigada 18 Infanterie ,,Banat” din Timişoara, în timp ce se mergea către locul de muncă, a imobilizat după o urmărire de aproximativ o jumătate de kilometru, un individ care a încercat să fure poşeta unei doamne, ce se afla într-un magazin din Piaţa Unirii din Timişoara.
 

În cele din urmă, militarul de la Brigada 18 Infanterie “Banat” ajutat de către doi membrii ai unei firme de pază din Timişoara, au chemat o patrulă de jandarmi ce se afla în proximitate, aceştia trecând la identificarea şi însoţirea cetaţeanului certat cu legea, la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Exemplul civic dat nu a trecut neobservat, militarul primind felicitări din partea Poliţiei şi recunoştinţa întregii comunităţi timişorene.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite