Se pregăteşte demolarea stadionului „Dan Păltinişanu” din Timişoara. Licitaţie pentru proiectare

Se pregăteşte demolarea stadionului „Dan Păltinişanu” din
Timişoara. Licitaţie pentru proiectare

Stadionul "Dan Păltinişanu" va deveni amintire FOTO arhiva Adevărul

În ceea ce priveşte stadionul care va lua locul arenei „Dan Păltinişanu”, momentan abia se face studiul de prefezabilitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul Judeţean pregăteşte din timp documentaţia necesară demolării Stadionului „Dan Păltinişanu”. Pentru asta, a scos la licitaţie serviciile aferente. Anunţul a fost publicat pe SEAP, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 6 iulie.
 
„Contractul va avea o clauză suspensivă. Astfel, ordinul de începere pentru întocmirea documentaţiei de dezafectare a stadionului va fi emis doar după promovarea şi aprobarea a două hotărâri de guvern. Una, pentru aprobarea principalilor indicatori tehnico - economici (faza studiu de fezabilitate), implicit, a surselor de finanţare, respectiv o hotărâre de guvern de aprobare a  demolării vechiului stadion <Dan Păltinişanu> şi construirea unuia nou pe acelaşi amplasament”, au transmis cei de la CJ Timiş.
 
Serviciile de proiectare vor trebui finalizate în cel mult 95 de zile de la ordinul de începere. Licitaţia cuprinde şi asistenţa tehnică. Aceasta va fi asigurată pe toată perioada de execuţie a lucrărilor de demolare, fără a fi percepute costuri suplimentare. 
 
Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Suma estimată pentru documentaţie şi asistenţă tehnică se ridică la 543.000 lei.

În ceea ce priveşte stadionul mare care va lua locul arenei „Dan Păltinişanu”, momentan se face studiul de prefezabilitate.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările