Se deschide noua aripă a Iulius Mall. Zara Home, Oysho şi multe alte branduri internaţionale îi aşteaptă pe cumpărători

Se deschide noua aripă a Iulius Mall. Zara Home, Oysho şi multe alte branduri internaţionale îi aşteaptă pe cumpărători

Openville Timişoara

Primele magazine Zara Home şi Oysho din Timişoara se vor deschide în ansamblul mixt Openville. Se redeschid şi Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Zara şi Massimo Dutti, modernizate şi extinse, o parte dublându-şi suprafaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din 16 mai, se inaugurează noua aripă a mall-ului din ansamblul Openville. Iubitorii de shopping vor avea la dispoziţie noi branduri internaţionale. Compania Iulius a semnat un contract cu grupul spaniol Inditex pentru deschiderea, în premieră pentru Timişoara, a două noi branduri: Zara Home şi Oysho.
 
De asemenea, se redeschid şi cele cinci magazine ale aceluiaşi grup, Index: Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Zara şi Massimo Dutti, modernizate şi extinse, o parte dublându-şi suprafaţa.
 
Noul magazin Zara se va desfăşura pe aproximativ 3.640 metri pătraţi, dispus pe două niveluri.
 
Două branduri noi pentru Timişoara
 
Zara Home este brandul dedicat decorării casei pe baza ultimelor tendinţe ale modei. În colecţiile sale se pot găsi textile de bucătărie şi baie, lenjerie de pat, obiecte de mobilier, veselă, tacâmuri şi alte produse pentru decorarea casei, precum şi homewear şi cosmetică.
 
Brandul Oysho este specializat în diferite linii de articole, precum lenjerie, gymwear, sleepwear, beachwear, accesorii şi încălţăminte. Colecţiile sale sunt atent selectate, oferind articole de îmbrăcăminte confortabile, care păstrează în acelaşi timp trendul modei la nivel global.  
 
 
Despre Openville 
 
Openville va fi realizat în două etape, iar prima sa fază se află în curs de finalizare şi va include: 47.000 metri pătraţi suplimentari de retail, restaurante, magazine, săli de evenimente, un nou cinema multiplex, cel mai mare centru de fitness din ţară, 50.000 metri pătraţi închiriabili de spaţii office în operare (UBC 1, UBC 2, UBC 3) şi alţi 52.000 metri pătraţi închiriabili aflaţi în construcţie (UBC 0), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare.
 
 
Ansamblul Openville, realizat de companiile Iulius şi Atterbury Europe, reprezintă cea mai mare investiţie în real estate din vestul ţării, în valoare de peste 220 milioane de euro.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: