Se deschide cel mai mare centru de vaccinare din Timişoara. 720 de persoane pe zi pot fi imunizate cu Pfizer-BioNTech

Se deschide cel mai mare centru de vaccinare din Timişoara. 720 de persoane pe zi pot fi imunizate cu Pfizer-BioNTech

Incuboxx din Timişoara

Incuboxx este una dintre locaţiile din Timişoara ce va funcţiona ca centru de vaccinare, în zona de parter a infrastructurii. Centrul se deschide marţi, 23 martie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul Incuboxx devine cel mai mare centru de vaccinare din Timişoara, destinat persoanelor din cea de-a treia categorie (populaţie generală). 
 
Parterul clădirii a fost regândit şi optimizat la capacitate maximă, s-au creat circuite speciale, iar cele 12 fluxuri amenajate vor permite vaccinarea în condiţii de siguranţă a 720 de persoane pe zi, serul administrat acum fiind în integralitate Pfizer-BioNTech. 
 
Pentru că densitatea de persoane vaccinate va fi una foarte mare, cei de la Incuboxx fac apel la respectarea strictă a orelor de programare, a distanţării şi a circuitelor de mişcare impuse în interiorul clădirii. 
 
În acest moment, platforma de vaccinare (https://vaccinare-covid.gov.ro/) permite doar înscrierea pe o listă de aşteptare în centrul Incubox, urmând ca la scurt timp să primiţi un mail/sms pentru programare la o dată aleasă.  
 
Programarea în locaţie nu este posibilă. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările