Se construieşte prima parcare supraetajată din Timişoara. Va avea şase etaje şi va putea primi peste 900 de maşini

Se construieşte prima parcare supraetajată din Timişoara. Va avea şase etaje şi va putea primi peste 900 de maşini

Se construieşte prima parcare supaetajată din Timişoara FOTO Ş.Both

Prima parcare supretajată din capitala Banatului, care se construieşte în proximitatea Iulius Mall, va avea o capacitate de peste 900 de locuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Despre necesitatea construcţiei de parcări supaetajate în Timişoara se vorbeşte de mulţi ani. Până ce municipalitatea să înceapă să ridice parcarea promisă în zona Oituz, în tomnă va fi gata parcarea pe şase niveuri de la Iulius Mall. 

Se lucrează intens la construcţia parcării, care va fi printre cele mai mari din ţară, cu o capacitate de pe 900 de locuri.

Parcarea va avea demisol, parter şi patru etaje, pe o suprafaţă desfăşurată de peste 23.000 metri pătraţi. 
 
Construcţia va fi dotată cu cele mai noi tehnologii de acces, semnalizare şi detecţie, precum şi cu instalaţii de supraveghere video.

Compania Iulius va investi 11 milioane de euro în realizarea parcări supraetajate.
 
Odată cu lucrările la parcarea supraetajată şi la ansamblul Openville, se modernizează şi infrastructura rutieră din zonă. Mai exact, se lucrează la lărgirea străzilor Lăzărescu şi Calea Lipovei (între intersecţia cu Calea Aradului şi Cimitirul Eroilor), unde vor fi trei benzi. pe Calea Lipovei, de la intersecţia cu Cimitirul Eroilor până în giraţia cu strada Antenei vor fi patru benzi de circulaţie.


 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările