Schimbare la Cargo. Pleacă Alin Achim, vine Mirel Cumpănaş VIDEO

Schimbare la Cargo. Pleacă Alin Achim, vine Mirel Cumpănaş VIDEO

Mirel Cumpănaş este noul basist al trupei Cargo

După 13 ani, Cargo, una din cele mai bune trupe rock din România, îşi schimă basistul. Alin Achim a ales să părăsească formaţia după anumite neînţelegeri cu liderul grupului, Adi Bărar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alin Achim, basistul uneia din cele mai iubite formaţii din România, va pleca din trupă. Acesta a ales să se despartă de Cargo după 13 ani, în urma unor neînţelegeri cu liderul grupului, Adi Bărar.

Am avut neînţelegeri pe mai multe planuri în ultima perioadă. Cred că atunci când o relaţie nu mai funcţionează nici pe plan personal, nu merge nici pe plan muzical. Urmează o perioadă de repetiţii intense, în care Mirel Cumpănaş trebuie să se integreze în trupă“, a spus Adi Bărar.

Bas pentru Cargo

Alin Achim a sosit la Cargo în 1997, de la trupa Amala. El l-a înlocuit pe Ramon Radosav, care a plecat în Statele Unite. „Am hotărât cu Adi că nu vorbim prea mult pe tema asta. Plecarea din trupă este alegerea mea şi nu vrem să facem valuri. Cu răbdare, se rezolvă toate. O să mai cânt cu Cargo până la sfârşitul anului”, a declarat Alin Achim. Noul basist al trupei este Mirel Cumpănaş, care a terminat Liceul de muzică „Ion Vidu” în 1995.De zece ani locuieşte în Bucureşti, unde a fost muzicianul Narcisei Suciu şi chitarist pentru Nicola. „După ce am bătut palma cu Adi Bărar am decis să mă mut înapoi la Timişoara. Am 24 de ani de chitară şi opt de tobe. Acum, basul va fi legătura dintre ele. Mi se pare foarte interesant”, a declarat Mirel Cumpănaş. Muzicianul a mai cântat la Timişoara şi în trupa Amala, aceeaşi din care a făcut parte şi Alin Achim, iar în Bucureşti a fost producător la Karaoke Show de la Prima TV. A mai activat şi în formaţia de coveruri Etajul 4.

„Îmi place la Bucureşti. Timişoara e praf din punct de vedere artistic. Nu se întâmplă nimic, nu se poate face un eveniment în care artistul să fie răsplătit pe merit. În capitală se cântă nonstop”, a mai spus Mirel Cumpănaş.


Timp de doi ani, între 1997-1999, acesta a cântat şi în formaţia Gabriels Harph, în Franţa. "Era o formaţie americană. Când am ajuns în trupa am crezut că sunt necunoscuţi. La primul concert a fost într-o sală a sporturilor, care era plină. Am crezut că noi cântăm în deschidere la cineva. Am apărut şi în ziar ca noul membru. A fost o perioadă foarte mişto, acolo am învăţat cum stă treaba cu muzica", a mai încheiat Mirel.

Primul concert Cargo cu Mirel Cumpănaş în trupă va avea loc chiar în noaptea de revelion, în Piaţa Centrală din Sibiu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: