Schimb de haine, accesorii şi încălţăminte pentru un scop nobil. Aceste petreceri au devenit obiceiuri anuale în SUA şi Anglia

Schimb de haine, accesorii şi încălţăminte pentru un scop nobil. Aceste petreceri au devenit obiceiuri anuale în SUA şi Anglia

Schimb de haine la ediţia a II-a în Timişoara Sursa foto: entertainmentguide.local.com

Asociaţia Sfera Timişoarei revine cu o nouă acţiune civică şi vă invită la evenimentul Schimb de Haine ediţia a II-a, iar apoi la petrecerea de Halloween

Ştiri pe aceeaşi temă

Conceptul de Schimb de Hainea apărut în anii ’90 în San Francisco, când mai multe fete s-au strâns într-un apartament şi au făcut schimb de haine între ele. Cu timpul, aceste “petreceri” au devenit obiceiuri anuale în Statele Unite ale Americii, Anglia,Olanda şi multe alte ţări. 
 
Sâmbătă, 2 noiembrie, începând cu ora 16.00, în clubul D'arc, va fi un prilej bun pentru a recicla şi dona haine, accesorii şi încălţăminte pe care nu le mai purtaţi şi stau nefolosite şi uitate în dulap, de a povesti despre modă şi noile tendinţe cu diverşi specialişti şi de a ne implica activ în viaţ comunităţii. 

Root Design va amenaja locul în stil boutique, cu mobilier specific magazinelor de modă, unde vor fi expuse toate hainele aduse. 
 
La prima ediţie, organizată în februarie, au fost peste o sută de participanţi şi s-au strâns 20 de saci mari, cu haine care au fost donate centrului de femei abuzate Sf. Maria a Apostolilor din Timişoara.

„Între orele 16-20, vom avea ocazia să facem schimb de haine, să povestim despre modă şi tendinţe. Şi nu în ultimul rând, să facem un gest frumos şi caritabil. Fiecare persoană poate să doneze unul sau mai multe obiecte vestimentare către Asociaţia Sfera Timişoarei, care le va redirecţiona către Serviciul de Ajutor Maltez”, a declarat Sorina Savii, de la Asociaţia Sfera Timişoarei.

De la ora 22.00, va începe Halloween Party, unde se va marca venirea iernii cu dovleci luminaţi, măşti lugubre, costume de vampiri şi vrăjitoare, schelete, păianjeni, fantome şi pisici negre. 
 
Începutul petrecerii va fi marcat de tombola şi premiile oferite de sponsorii acestui eveniment: bijuterii de la Bellisima Gold, vouchere de la Termalum Spa, Clinica Oftalmologică Vista şi Salonul Charme de Ralu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: