Scântei între PNL-USR Plus după carantinarea Timişoarei: De ce trebuie să li se aplice restricţii şi celor care s-au vaccinat?

Scântei între PNL-USR Plus după carantinarea Timişoarei: De ce trebuie să li se aplice restricţii şi celor care s-au vaccinat?

Raul Ambruş

Continuă războiul declaraţiilor dintre PNL-işti şi USR-işti după decizia de carantinare a Timişoarei. Consilierul local Raul Ambruş (PNL), lansează un atac la primarul Dominic Fritz.

Consilierul local Raul Ambruş îi cere primarului Dominic Fritz să explice de ce trebuie să li se aplice restricţii şi celor care s-au vaccinat. De asememena, Ambruş îl acuză pe Fritz că a susţinut carantina şi împingerea firmele din Timişoara spre faliment. 
 
”Domnule primar Dominic Samuel Fritz, cererea vi s-a îndeplinit! CJSU a votat pentru carantinarea Timişoarei şi aţi pus lacătele pe afacerile antreprenorilor timişoreni! 
 
Poate puteţi să ne explicaţi de ce trebuie să li se aplice aceleaşi restricţii şi celor care s-au vaccinat?  
 
Problema pandemiei în Timişoara nu s-a rezolvat prin închiderea teraselor, sălilor de sport şi a mallurilor!  
 
Aţi promis un oraş model în lupta împotriva virusului! În nenumăratele drumuri la Bucureşti, de ce nu l-aţi convins pe Ministrul Sănătăţii (PLUS) Vlad Voiculescu, să suplimenteze numărul de vaccinuri proporţional cu rata de infectare din Timişoara? A fost mai uşor să carantinaţi oraşul, să împingeţi firmele din Timişoara spre faliment şi să periclitaţi locurile de muncă ale timişorenilor! Toate acestea, fără a veni în compensaţie cu un sprijin pentru mediul de afaceri şi fără a lupta pentru supravieţuirea principalilor plătitori de taxe şi impozite! Asta da Revoluţie a bunei guvernări”, a scris Raul Ambruş pe Facebook. 
 
Vă mai recomandăm:

Timişoara în carantină. Alin Nica: Am propus o abordare inteligentă a gestionării pandemiei. A câştigat soluţia minimului efort pentru administraţie

Raed Arafat, după anunţul privind carantina în Timişoara: În weekend vor rămâne deschise doar magazinele alimentare şi farmaciile, nu vor fi deschise mall-urile

Timişoara şi mai multe comune intră în carantină din cauza numărului mare de cazuri COVID-19. Lista restricţiilor

Dominic Fritz, contre cu preşedintele CJ Timiş: Alin Nica fabulează despre o posibilă decizie a primarului Timişoarei de a forţa carantina

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările