Scandal pe Aeroportul Timişoara. Comandantul unei aeronave a Lufthansa a refuzat îmbarcarea unui pasager

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeronava companiei Lufthansa pe pista Aeroportului Timişoara
Aeronava companiei Lufthansa pe pista Aeroportului Timişoara

Un bărbat care avea bilet de avion spre New York, via Munchen, nu a fost lăsat să urce în aeronavă, pe Aeroportul Timişoara.

Scandal mare, sâmbătă, pe Aeroportul Internaţional Timişoara. Unui bărbat care urma să plece către München, în tranzit cu destinaţie finală New York, fiind pasager al zborului Lufthansa, i-a fost interzisă îmbarcarea.

Circul a început în salonul de „Business” al aeroportului, unde bărbatul s-a autoservit cu o sticlă de whisky din vitrină şi a început să bea din sticlă. O angajată a aeroportului din cadrul Protocol şi Informaţii i-a atras atenţia că nu procedează corect şi i-a cerut să înapoieze sticla de băutură, însă individul a refuzat.

Apoi se pare că a ameninţat-o pe femeie, atrăgându-i atenţia că el este o persoană importantă şi influentă.

Toată scena a avut loc de faţă cu ceilalţi pasageri. Poliţiştii au intervenit iar pasagerul nu a mai fost lăsat să urce în avion. 

„Un pasager care nu respectă regulile de conduită şi perturbă liniştea celorlalţi călători este automat sancţionat. În urma celor constatate de către organele abilitate, bărbatul se afla sub influenţa alcoolului, fapt pentru care în conformitate cu Programul Naţional de Securitate Aeronautică şi Programul de Securitate al Aeroportului Internaţional Timişoara, i-a fost interzisă îmbarcarea”, au transmis reprezentanţii aeroportului.
 

Conform Opiniatimisoarei.ro, pasagerul care nu a fost lăsat să urce în avion este fiul unui important om de afaceri din Sibiu din domeniul panificaţiei. 

“Pasagerul le-a spus poliţiştilor că a băut pentru că îi e frică de zbor şi a susţinut că nu a agresat-o pe femeie nici verbal şi nici fizic. Poliţisţii au decis să informeze compania de zbor. La scurt timp, când a venit momentul îmbarcării în cursa Timişoara – München, tânarul avea să afle că tocmai i s-a refuzat accesul la bordul avionului. Decizia a fost luată de către comandantul aeronavei, intrucât pasagerul era sub influenţa băuturilor alcoolice”, scrie Opiniatimisoarei.ro.

Bărbatul va trebui să îşi cumpere din nou bilete pentru a ajunge în America. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite