Sărăcia îi împinge pe timişoreni să fure acumulatori auto, iar poliţiştii nu le fac faţă

Sărăcia îi împinge pe timişoreni să fure acumulatori auto, iar poliţiştii nu le fac faţă

Oamenii legii au luat la puricat fierul vechi

Dacă până acum poliţiştii păzeau maşinile de prin parcările unde rata spargerilor era mare, numărul tot mai mare de hoţ a dus la organizarea unor razii. Astfel, Poliţia şi Garda Financiară au luat la puricat centrele de colectare a fierului vechi.

Ştiri pe aceeaşi temă


Tot mai mulţi timişoreni care s-au trezit fără locuri de muncă în urma crizei economice au ales să îşi rotunjească veniturile prin furturi. De la capace de roţi la scaune şi de la acumulatori auto la mp3 playere, nimic nu scapă de mâna dibace a hoţilor. Cum de cele mai multe ori, obiectele ajung să fie vândute la centrele de colectare a fierului vechi, oamenii legii au decis să verifice societăţile comerciale.


Cei mai supăraţi au fost chiar cei care obişnuiesc să îşi rotunjească veniturile prin vânzarea fierului vechi. Cu căruţele sau dubiţele umplute până la refuz, oamenii au stat mai mult decât în mod obişnuit la coadă. Astfel, în loc de jumătate de oră, oamenii au avut de aşteptat chiar şi câteva ore.

În ciuda interesului ridicat, oamenii legii nu prea au găsit obiecte furate sau fără acte de provenienţă, dar sunt siguri că în centrele de colectare a fierului vechi se comit sufieciente ilegalităţi. Ca atare, vor mai reveni în control.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările