Sandocan a fost depistat la Jimbolia cu un Volkswagen furat din Suedia

Sandocan a fost depistat la Jimbolia cu un Volkswagen furat din Suedia

Maşina a fost dusă în curtea Poliţiei de Frontieră Timişoara

Poliţiştii de frontieră timişeni de la Jimbolia au depistat o maşină care figura în baza de date ca bun căutat în vederea confiscării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sandocan C., în vârstă de 20 de ani, a fost oprit la un control în localitatea Jimbolia. Poliţiştii de frontieră au descoperit că tânărul conducea un autoturism Volkswagen Pasat, înmatriculat în Suedia.

“Cu ocazia efectuării formalităţilor specifice, lucrătorii noştri au avut suspiciuni cu privire la provenienţa autoturismului, fiind făcute verificări în baza de date. După efectuarea cercetarilor de rigoare, s-a stabilit cu certitudine faptul că maşina figurează în baza de date bun căutat în vederea conficării, din aprilie 2012”, a declarant Mihaela Leş, purtător de cuvânt la Poliţia de Frontieră Timişoara.

Şoferul le-a spus poliţiştilor că autoturismul aparţine tatălui său şi că acesta l-a cumpărat cu suma de 8.500 euro.

“Continuăm cercetările pentru aflarea întregii activităţi infracţionale, iar până la finalizarea anchetei, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara”, a mai precizat Leş.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: