Saloanele de frizerie din Timişoara au fost invadate de bărbaţi în ajunul Revelionului

Saloanele de frizerie din Timişoara au fost invadate de bărbaţi în ajunul Revelionului

Timişorenii s-au înghesuit în saloanele din Piaţa Unirii

Domnii au vrut să fie la înălţimea pretenţiilor doamnelor şi să intre în noul an cu o freză ca la carte, aşa că s-au înghesuit la saloanele din oraş pentru ultimele retuşuri înainte de Anul Nou.

Programările au fost făcute din timp şi foarfecele au fost ascuţite pentru ultimele zile dinaintea Anului Nou. „Sunt clienţi fideli care vin mereu la noi. Unii au avut programare din timp, alţii au venit direct aici şi aşteaptă. În ultima zi din an a fost agitaţie şi noi o am lucrat toată ziua", a spus Remus Pătraru, frizer.

Stiliştii spun că cea mai aglomerată perioadă de sărbători este cea de la finalul anului, când majoritatea bărbaţilor vin să se tundă şi să se aranjeze pentru petrecerea de Revelion. „Au fost mulţi, pauza începe de luni. Două zile e nebunie, apoi nu mai vine nimeni", a spus Aurora Petec, frizeriţă.

Domnii au avut răbdare să aştepte mai bine de zece minute să le vină rândul la foarfecă. „Mă tund constant, dar acum am venit că e revelionul şi trebuie să arătăm şi noi bine", a spus Ion Brindescu, 43 de ani.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările